Canvit витамини и закуски за домашни миленици

Компанијата Canvit е водечки производител на храна за животни и додатоци на витамини и минерали во Чешка за домашни миленици. Неговата историја датира од 90-тите години на минатиот век. Во моментов компанијата произведува додатоци на витамини и минерали CANVIT за кучиња, мачки и други животни, грануларна храна за кучиња NUTRICAN, витамински и минерални додатоци NUTRI … Read more

Diusa Pet – Alleva храна за миленици

Човекот се развива наука со цел да ги подобри сите аспекти на животот, стекнувајќи искуство и знаење како солидна основа за да ја осигура иднината на нашата планета. Исхраната е една од најважните меѓу науките, бидејќи со балансирана и соодветна исхрана е можно да се постигне подобро здравје и како последица на тоа хармонија и … Read more

Premil храна за миленици

„Premil“ ДОО е основана на 11 април 1995 година. година и  е прв српски специјализиран производител на храна за кучиња и мачки. Во производната програма има неколку одделни производни линии: линија на супер премиум производи – Топ линија во рамките на која произведувa  7 производи за кучиња и три за мачки, линија на премиум производи наречена Макси- која … Read more

Josera – храна за миленици ( мачки и кучиња)

Со храната за домашни миленици JOSERA можете да бидете сигурни: Како специјалист за храна за миленичиња од прва класа, можеме да погледнеме на повеќе од 75 години искуство и експертиза. Ако одлучите да го нахраните вашето домашно милениче со нашите производи, ќе добиете храна за домашни миленици со страст. Овие зборови ја сумираат нашата посветеност и ветување … Read more