Квалитетот е главна одлика на шпанскиот бренд GOSBI.
Gosbi користи 100% сурови состојки. Храната е со високи нутритивни вредности кои ги комбинираат главните состојки на медитеранскиот начин на исхрана со позитивно влијание на зајакнување на имунитетот и подобрување на здравствената состојба на кучињата и мачките.
Пробајте и уверете се!
GОSBI – најдобрата храна за вашиот миленик 🐶🐱
• Без вештачки адитиви
• Без ароми
• Без конзерванси и додадени бои
Нарачки и повеќе инфо во инбокс и на тел: 075 342 573

Gosbi Exclusive Grain Free

GOSBI 𝗘𝘅𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗚𝗿𝗮𝗶𝗻 𝗙𝗿𝗲𝗲 – претставува највалитетната линија на храни БЕЗ ЖИТАРКИ од фабриката Gosbi, Шпанија категоризирана со 6 звездички.
Производите од оваа линија се произведени од најквалитетни состојки: свежо месо и риба, големи количини на овошје, зелечук минерали, витамини и антиоксиданси.
Оваа линија на храна има хипоалергени состојки.
Протеини во 𝗘𝘅𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗚𝗿𝗮𝗶𝗻 𝗙𝗿𝗲𝗲 доаѓаат исклучиво од животинско потекло и имаат ресорптивност од 94%.
Во оваа линија има ПРОВИТАЛ формула која е комбинација од медицински билки, нутриенти и пребиотици. Храната е богата со антиоксинадси кои го зајакнуваат имунолошкиот систем и го намалуваат ризикот од заболувања. Од оваа линија може да изберете:
• 𝗘𝘅𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗚𝗿𝗮𝗶𝗻 𝗙𝗿𝗲𝗲 𝗣𝘂𝗽𝗽𝘆 (𝟯𝗸𝗴 и 𝟭𝟮 кг )
• 𝗘𝘅𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗚𝗿𝗮𝗶𝗻 𝗙𝗿𝗲𝗲 𝗠𝗶𝗻𝗶 𝗔𝗱𝘂𝗹𝘁 (𝟳 𝗸𝗴)
• 𝗘𝘅𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘃𝗲 𝗚𝗿𝗮𝗶𝗻 𝗙𝗿𝗲𝗲 𝗠𝗲𝗱𝗶𝘂𝗺 𝗗𝘂𝗰𝗸 (𝟯 𝗸𝗴)

Gosbi Professional Exclusive Low Grain

Gosbi Profesional Low Grain(Lamb maxi, Lamb mini, Puppy Maxi и Puppy) посебно наменета линија за одгледувачи и одгледувачници. Линијата се карактеризира со високо квалитетни нутриенти без пченка, пченица, глутен со висок % на месо.
Пакувањата се во вреќи oд по 18 кг, наменети за професионални одгледувачи.

Gosbi Life Premium

Life линијата на компанијата Gosbi е премиум храна за кучиња во основа со квалитетно пилешко месо со дополнување на: јагнешко и лосос.
Оваа линија има 4 типови храна:
• Gosbi Life Puppy 15 kг – создадена за мали кученца
• Gosbi Life Croc with lamb 15 kг – возрасни кучиња од сите раси
• Gosbi Life Vital with Salmon15 kг – возрасни кучиња од сите раси
• Gosbi Life Vital with Salmon Maxi 15 kг- големи раси
Нутритиентите од кои се произведува самата храна се 100% природни, без вештачки адитиви, ароми, конзерванси и бои.
Ова претставува деловна политика, стратегија и бизнис филозофија на компанијата Gosbi во производството на квалитетни и безбедни производи.
Во Life линијата, основна состојка е пилешкото со лосос или јагнешко. Преку рибиното масло се обезбедува внес на квалитетни количини 0,4 % омега 3 и 2,6 % омега 6 кои ги оптимизираат метаболичките процеси и го појачуваат имунолошкиот систем.
Life линијата содржи пулпа од шеќерна репка и пулпа од јаболко кои даваат допринос до подобра цревна микрофолора и ефективна апсорпција на микронутритиентите.Содржи сув пивски квасец богат со Вит.Б и олигосахариди кој допринесува во здрава цревна микрофлора.
Оваа линија представува одличен сооднос на квалитет и економичност.
Оваа линија представува одличен сооднос на квалитет и економичност.

Gosbi Professional Premium

Gosbi Profesional (Junior, Performance, Energy ) посебно наменета линија за одгледувачи и одгледувачници. Линијата се карактеризира со високо квалитетни нутриенти.
Пакувањата се во вреќи oд по 18 кг, наменети за професионални одгледувачи.