20% ПОПУСТ

3,500.00ден

In Stock

Dog&Dog Wild Regional Grassland Adult All Breeds Голема разновидност на месо од европските шуми, како што се како ибериско прасе,јагнешко и бафало, комплетирана со јајца, зеленчук, овошје и цвеќиња. Идеална за кучиња од сите големини и раси и кои сакаат црвено месо oд животни oдгледувани на отворени пасишта.

Description

Dog&Dog Wild Regional Grassland Adult All Breeds е храна за возрасни кучиња од сите раси, која содржи разновидни животински месо од пасиштата во Европа, како што се ибериското свинско, јагнешко и бафало, со додавање на пилешки јајца, растенија, овошје и цвеќиња.  Идеалнa за кучиња сите големини на раси кои претпочитаат црвено месо од животни кои пасат на отворени пасишта. 

Состав : дехидрирано ибериско прасе без коски (30%), грашок, животинска маст, дехидрирано пилешко, фрагменти од костен, дехидрирано јагнешко (6%), хидролизирани животински протеини, дехидрирано бафало (4%), хибискус од јајца (0,192%) ), цветови на Rosa canina L. и Rosa pendulina L. (0,024%), малини (0,008%), капини (0,008%), јагоди (0,008%)

Адитиви за храна по кг: витамин А 7.200 единици. – Витамин Д3 720 ИЕ – Бакар сулфат пентахидрат 30,95 (7,88) mg. Технолошки адитиви: антиоксиданси. Токоферол екстракти од растителни масла 36 mg. Органолептички адитиви: природни растителни материи. Екстракт од рузмарин 105 mg.

Аналитички компоненти : сурови протеини 40,80% – сурови влакна 2,10% – сурова нафта и масти 19,50% – суров пепел 7,40%.

Препораки за хранење:

DOG&DOG REGIONAl GRASSLAND PDF

Weight

Weight 12 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dog&Dog Wild Regional Grassland Adult All Breeds”

Your email address will not be published.

You may also like…