2,200.00ден

In Stock

Бeсплатна испорака за нарачки над 1890, за под сума испорака е 130 денари.Рок на испорака 1 до 3 работни дена.

Description

Комплетна храна за храна за спортски,ловни и работни кучиња.

Преработени животински протеини (31%), пченка, мешавина од пченица, масти од живина, деривати од животинско потекло, пулпа од суво цвекло, рибен оброк, хидролизирани животински протеини.

Хранливи адитиви: Витамин А 20.000 I.U., Витамин Д3 1.100 I.U., Витамин Е (сите-рак-алфа-токоферил ацетат) 120,00 mg, Л-лизин 800,00 мг ,Сулфат на јадро пентахидрат 55,00 мг, Цинк оксид 100,00 мг, Црн карбонат 205,00, мг Калциум јодиран безводен 2,46 mg ,Манган оксид 35,00 мг ,Натриум селенит 0,35 мг Технолошки адитиви: антиоксиданти (EC)

Суров протеин 29,00% Сурови влакна 2,70% Сурови масла и масти 14,00% Сурова пепел 8,70%

Количини за хранeњe по килограм

До 5 кг / 30-90 гр
5-10 кг / 90-150 гр
10-20 кг / 150-260 гр
20-40 кг / 260-430 гр
40-60 кг / 430-580 гр

Класа: Прeмиум

Пакување 20 кг. (Цена по кг: =110 ден)

Expert Dog&Dog – Adult All Breeds Energy

Произведено и спакувано во Италија од:GHEDA MANGIMI SRL – Ostiglia (MN) Via Comuna Santuario, 1

Тежина на производ

Weight 20 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Expert Dog&Dog – Adult All Breeds Energy 20 кг”

Your email address will not be published. Required fields are marked *