ALLEVA EQUILIBRIUM

 Линија за чувствителни кучиња на Алева. Производот без компромиси: едноставни производи, високо квалитативни и хранливи, засновани на избрани суровини, варен на пареа за да се третираат со нив внимателно, правилно избалансиран за одржување на рамнотежата на здравјето на вашето домашно милениче. 

ALLEVA NATURAL

Со свежо месо, интегрален кафеав ориз и сувa тиква: совршен нутритивна линија за оние кои го избираат квалитетот по вистинска цена.

Бeсплатна испорака за нарачки над 1890. 5% Попуст за нарачки над 5000 денари.

Sort By:
View: