7,700.00ден
Бесплатна испорака ⛟

In Stock
Brand:

Description

Gulliver Touring е практичен и простран превозник кој овозможува удобно и безбедно патување со вашите миленици. Обезбеден со: антилизгачка и хигиенска одводна подлога, сигурносен систем за транспорт на појаси, предни врати со двојна брава, леген за вода и прегради за додатоци. Комплетот со 4 тркала, од кои две се вртат, 3-те безбедносни појаси за автомобил и таблата за одвојување го комплетираат производот.

Димензии ИНТ. Димензии: cm 74×51,5x51h
EXT. Димензии: cm 80×58,5x62h
За кучиња од 7 кг

Additional information

Weight 8 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.