Unica Classe посветува максимално внимание на навиките и различните начини на живот за да го следи СТИЛОТ НА ЖИВОТОТ на сопственикот и неговото милениче. Гранули формулирани за состојбата, начинот на живот на кучето, следејќи ги различните физиолошки состојби на живот со нутриционистички профил од 1-ва класа.
Нутритивниот придонес на секој производ е специјализиран не само за фазата на живот, туку и според најистакнатите потреби според начинот на живот диктиран од навиките на секоја личност која го сака своето куче. Земја на потекло: Италија. Производител: Gheda Petfood

Сортирај
Види: