Description

Фламинго – Подлога за разладување на миленици 90х50см.

Подлога за ладење за кучиња и мачки. Дајте му удобност на вашето домашно милениче дури и во топлите летни денови. Идеален за автомобил, на под или директно во кревет. Влошката не треба да се лади пред употреба. На повисоки температури (над 25 ° C), препорачуваме да ја ставите подлогата во фрижидер пред употреба за супер ефект на ладење. Влошката е тенка, обложена со најлон – лесна за одржување и пријатна на допир. Ефектот на ладење започнува кога животното ќе дојде во контакт со подлогата. Постои ендотермична реакција која ја троши топлината што ја испушта миленичето. Оваа ендотермична реакција трае неколку часа. Простирка се обновува веднаш штом животното ќе ја остави. Не перете во машината, само пуштете ја со влажна крпа. Содржи воден гел. Внимание: Не дозволувајте животното да ја џвака и џвака подлогата!

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.