Provital Formula во храната за кучиња и мачки од GOSBI и кои се нејзините придобивки?

Сигурно забележавте дека во составот на многу производи на GOSBI содржат Provital Formula. Но, што точно придонесува оваа формула за здравјето на нашите крзнени пријатели? Пред сè, интересно е да се истакне дека се потпираме на фитотерапија за да ја елаборираме оваа успешна формула. Концептот можеби звучи сложен, но едноставно е науката која ги проучува производите од … Read more

Vincent храна за кучиња и мачки – Потекло: Италија

Пред да се започне со Vincent храна за кучиња и мачки во 1992. МЕРИДИНА АГРИ е oснована во Матера. Компанија која произведува и продава сточна храна за животни од фарма. Компанијата зафаќа површина од приближно 15.000 квадратни метри со капацитет за складирање на суровини од приближно 3.000 тони. Меридијана Агри е ставен со големо значење … Read more

𝗦𝗞𝗢𝗣𝗝𝗘 𝗪𝗜𝗡𝗡𝗘𝗥 𝟮𝟬𝟮𝟯

02 & 03 December 2023 – 1xCAC & 2xCACIB ʀᴇɢɪsᴛʀᴀᴛɪᴏɴ ғᴏʀ sᴋᴏᴘᴊᴇ ᴡɪɴɴᴇʀ 2023 ɪs ᴏᴘᴇɴ  The following link below is for the DOMESTIC EXHIBITORS and exhibitors who are coming from the countries listed below:ᴍᴀᴄᴇᴅᴏɴɪᴀ, sʟᴏᴠᴇɴɪᴀ, ᴄʀᴏᴀᴛɪᴀ, ʙᴏsɴɪᴀ, sᴇʀʙɪᴀ, ᴋᴏsᴏᴠᴏ, ʙᴜʟɢᴀʀɪᴀ, ᴍᴏɴᴛᴇɴᴇɢʀᴏ 𝗗𝗢𝗠𝗘𝗦𝗧𝗜𝗖 𝗘𝗡𝗧𝗥𝗬 𝗟𝗜𝗡𝗞:https://ksm.org.mk/?page_id=2925 Prices for CAC:Baby, Puppy, Veteran – 500 denarsJunior, Intermedia, Open, Working, … Read more