Раси на кучиња нивен опис, како се храна ….

𝗢𝗛𝗥𝗜𝗗 𝗣𝗘𝗔𝗥𝗟𝗦 𝟮𝟬𝟮𝟯 – 𝟯𝟭.𝟬𝟴-𝟬𝟰.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟯

𝟰𝘅𝗖𝗔𝗖𝗜𝗕 & 𝟭𝘅𝗖𝗔𝗖 + 𝗖𝗥𝗨𝗙𝗧’𝘀 𝗾𝘂𝗮𝗹𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟰 𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝘁𝘆 𝗦𝗵𝗼𝘄 𝗳𝗼𝗿 𝗣𝗼𝗼𝗱𝗹𝗲 𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝘁𝘆 𝗦𝗵𝗼𝘄 𝗳𝗼𝗿 𝗚𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻 𝗦𝗽𝗶𝘁𝘇 This year it’s a special year for the 𝗞𝗲𝗻𝗻𝗲𝗹 𝗔𝘀𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗥𝗲𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰 𝗼𝗳 𝗠𝗮𝗰𝗲𝗱𝗼𝗻𝗶𝗮, 𝘄𝗲 𝘄𝗶𝗹𝗹 𝗯𝗲 𝗰𝗲𝗹𝗲𝗯𝗿𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗼𝘂𝗿 𝟳𝟬𝘁𝗵 𝗔𝗻𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗮𝗿𝘆 in August and for this occasion we would like to invite you all to take a part … Read more

Koга треба да му смени храната на кученце германски овчар со храна за возрасни кучиња

Кога треба да ја смените храната на кученцето Германски овчар со храна за возрасни кучиња?Кученцата што растат треба да се хранат со висококвалитетна диета за кученца со која треба да продолжите со хранење додека вашето кучетo не достигне 80 до 90 проценти од неговата предвидена тежина за возрасни. За многу кученца германски овчар, ова обично … Read more

Лабрадор рeтривeр, карактeр нeга и исхрана

Многу често слушате дека кучето е најдобар пријател на човекот. Во таа врска се јавува несебична љубов, а верноста кон кучето е неговата вродена карактеристика. Во светот на едно куче, вие претставувате центар на истото и ќе ве сметаат за нивни единствен и вистински пријател. Ако сте тажни, кучето ќе биде таму за да ве … Read more