Description

mycat adult with chicken food.jpg

Mycat Adult е комплетна и избалансирана храна за возрасни мачки од сите раси. Оваа храна е направена специјално за да ги задоволи нутритивните потреби на возрасни мачки (постари од една година) кои вршат редовна физичка активност. Оптималното ниво на протеини и масти овозможува одржување на правилен мускулен тонус, идеална телесна тежина и оневозможува зголемување на телесната маса.

Аналитички компоненти: Сурови протеини 32,0%; Сурова маст 11,0%; Сурови влакна 2,0%; Суров пепел 7,0%.

Состав: дехидрирано месо (пилешко 30%), житарки, деривати од растително потекло, пилешки масти, дехидрирана риба, минерали.

Адитиви по kg – Нутритивни адитиви: Витамин А (3a672a) 12600 IU; Витамин Д3 (3a671) 1050 IU; Витамин Е (3a700) 105 mg; Таурин 1050 mg.Технолошки адитиви: антиоксиданси, конзерванси. Бои.

Упатство за правилна употреба: Послужете како што е или навлажнето со вода. Оставете на располагање чиста и свежа вода.

Упатсво за правилно складирање: Да се ​​чува подалеку од извори на топлина. По употреба повторно затворете го пакувањето. Чувајте го производот на ладно и суво место.

Additional information

Weight 4 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.