VINCENT PET FOOD храна за кучиња и мачки со природни состојки дизајнирани да ја задоволат секоја специфична нутритивна потреба.

1992. МЕРИДИЈАНА АГРИ е основана во Матера. 

Во 2013 година, благодарение на искуството стекнато во сточарскиот сектор, се оформи VINCENT Pet Food Evolution, нова производна линија на сува храна за домашни миленици. FIDOG и MYCAT се првите 2 линии сува храна за кучиња и мачки од сите раси, дизајнирани да ја задоволат секоја специфична потреба и создадени во соработка со ветеринари нутриционисти и избрани одгледувачи на кучиња. Во 2017 година се oформи и премиум линијата VINCENT DIET, инспирирана од принципите на Медитеранската диета, а следната година VINCENT LIFE, за да им даде благосостојба и љубов на нашите четириножни пријатели. Во 2021 година, 8 години подоцна, VINCENT извезува во 40 земји. Земја на потекло : Италија

Sort By:
View: