7,700.00ден
Бесплатна испорака ⛟

In Stock
Brand:

Description

Носач за кучиња со големи димензии е обезбеден со пластична хауба, произведена според регулативата на IATA. 
Внатрешни димензии: cm 84x58,5x55h
Надворешни димензии: cm 92x64x66h

Additional information

Weight 8.5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.