6,600.00ден
Бесплатна испорака ⛟

In Stock
Brand:

Description

Носач за кучиња со средна големина обезбедена со пластична хауба, произведена според регулативата на IATA. Тежина: 6,857 кг / 15,12 фунти

Внатеешни димензии cm 72,5 x 53 x 50,5h

Надворешни димензии : cm 81 x 61 x 60h

Additional information

Weight 6 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.