5,500.00ден
Бесплатна испорака ⛟

In Stock
Brand:

Description

Носач за кучиња со средна големина обезбедена со пластична хауба, произведена според регулативата на IATA. Тежина: 4.696 kg / 10,35 lbs
Интерни димензии : cm 64,5x46x41h
Надворешни димензии: cm 71x51x50h

Additional information

Weight 5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.