8,800.00ден
Бесплатна испорака ⛟

In Stock
Brand:

Description

Носач за кучиња со големи димензии е обезбеден со пластична хауба, произведена според регулативата на IATA. 
Внатрешни димензии: cm 94x65x65h
Надворешни димензии: cm 102x72x76h

Additional information

Weight 11 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.