2,000.00ден

In Stock

Description

Unica Classe Adult Large Equilibrium – Lamb се крокети за возрасни кучиња со ГОЛЕМИ димензии, погодни за рамнотежен начин на живот.

Храната содржи глукозамин, хондроитин и таурин за зглобовите и срцето и рогач за цврста столица. Храната се карактеризира со присуство на јагнешко месо, за уникатно сетилно искуство: без вештачки вкусови и без бои.

Комплетна храна за возрасни кучиња.
Дехидрирани животински протеини (од кои јагнешко 7,5% *), средни пченица, пченка, средни пченка, животинска маст, бел сорго (5%), пченкарна фолија, пченкарен глутен, пулпа од сушена репка, хидролизирани животински протеини, брашно од рогач (1%) , производи од квасец, глукозамин (0,02%), хондроитин сулфат (0,01%). * еквивалентно на 20% рехидрирано јагнешко месо.

Нутритивни адитиви: Витамин А 14.000 IU, Витамин Д3 785 ИЕ, Витамин Е 85 ИЕ, таурин 195 mg, бакар (II) сулфат пентахидрат 43.33 mg (бакар 11.03 mg),цинк оксид 78.12 mg (цинк) 63. карбонат 163,01 mg (железо 78,75 mg), манган (II) оксид 28,44 (манган 22,05 mg), калциум јодат безводен 1,94 mg (јод 1,26 mg), натриум селенит 0,28 mg (селен 0,1 mg). Технолошки адитиви: антиоксиданси.

Additional information

Weight 12 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…