Sort By:
View:
  • DOG&DOG WILD REGIONAL FOREST GRAIN FREE 70% Red Meat e комплетна храна за возрасни кучиња

    Широка разновидност на месо од европските шуми, како што се ибериско прасе, дива свиња и лос, комплетирана со јајца, зеленчук, овошје и цвеќиња. Идеалнa за кучиња oд големи и гигантска раси и големи кои сакаат црвено месо

    3,300.00ден