Со JOSERA можете да бидете сигурни: Како германски специјалист за прва класа храна за миленичиња, можеме да погледнеме на повеќе од 75 години искуство и експертиза. Здравјето, извонредниот вкус, одличната сварливост и компатибилноста на вашето домашно милениче имаат најголем приоритет во нашата исхрана Супер Премиум за кучиња и мачки. Ако одлучите да го нахраните вашето домашно милениче со нашите производи, ќе добиете храна за домашни миленици со страст.

5%Попуст за нарачки над 5000 денари
Бeсплатна испорака за нарачки над 1890, за под сума е 130 денари.

No products were found matching your selection.