Бесплатна испорака за нарачки над 2300 од Скопје до 8 км од центар за останатите градови над 3100 ден, под сума за Скопје е 150 ден до 10 км од 10 до 20 км е 200 ден,  за останатите градови е 170 ден до Карго база, 220 ден до адреса.
Sort By:
View: