Витамини за кучиња

Витамини се група на соединенија кои се неопходни за одржување на вашето куче во форма и здраво. Тие не можат да бидат произведени во доволни количини од телото и затоа мора да се внесат преку диета и затоа што не се чуваат многу ефикасно, важен е дневниот внес. Во моментов има 13 познати витамини, од кои секоја … Read more