GOSBI храна за миленици (мачки и кучиња)

Gosbi храна за миленици – бизнис филозофија Gosbi е семеен бизнис основан во 2003 година, кој е цврсто посветен на квалитетот, чесноста и почитта кон животните, со цел на семејствата да им се понуди решенија за да можат да живеат поприроден, здрав и среќен живот со своите миленици. Во моментов има повеќе од 300 референци … Read more

Ризични болести за кучиња кои се чуваат во социјални услови

Следен е списокот на најчестите болести на кои вашето куче(а) може да биде изложено на собир на кучиња. Може да има специфични ризици во вашата област кои не се наведени. За повеќе информации за одредени болести во вашата област, консултирајте се со вашиот ветеринар. Луѓето исто така може да шират некои болести (како што се … Read more

Diusa Pet – Alleva храна за миленици

Човекот се развива наука со цел да ги подобри сите аспекти на животот, стекнувајќи искуство и знаење како солидна основа за да ја осигура иднината на нашата планета. Исхраната е една од најважните меѓу науките, бидејќи со балансирана и соодветна исхрана е можно да се постигне подобро здравје и како последица на тоа хармонија и … Read more