𝗦𝗞𝗢𝗣𝗝𝗘 𝗪𝗜𝗡𝗡𝗘𝗥 𝟮𝟬𝟮𝟯

02 & 03 December 2023 – 1xCAC & 2xCACIB ʀᴇɢɪsᴛʀᴀᴛɪᴏɴ ғᴏʀ sᴋᴏᴘᴊᴇ ᴡɪɴɴᴇʀ 2023 ɪs ᴏᴘᴇɴ  The following link below is for the DOMESTIC EXHIBITORS and exhibitors who are coming from the countries listed below:ᴍᴀᴄᴇᴅᴏɴɪᴀ, sʟᴏᴠᴇɴɪᴀ, ᴄʀᴏᴀᴛɪᴀ, ʙᴏsɴɪᴀ, sᴇʀʙɪᴀ, ᴋᴏsᴏᴠᴏ, ʙᴜʟɢᴀʀɪᴀ, ᴍᴏɴᴛᴇɴᴇɢʀᴏ 𝗗𝗢𝗠𝗘𝗦𝗧𝗜𝗖 𝗘𝗡𝗧𝗥𝗬 𝗟𝗜𝗡𝗞:https://ksm.org.mk/?page_id=2925 Prices for CAC:Baby, Puppy, Veteran – 500 denarsJunior, Intermedia, Open, Working, … Read more

CACIB „КУМАНОВО ПОБЕДНИК 2023

Почитувани изложувачи, Подолу ви го испраќаме линкот за онлајн пријавување на вашите кучиња за учество на МЕЃУНАРОДНИОТ ШОУ за кучиња -CACIB „КУМАНОВО ПОБЕДНИК 2023“-, што ќе се одржи на 16 септември 2023 година во Куманово (МК):

𝗢𝗛𝗥𝗜𝗗 𝗣𝗘𝗔𝗥𝗟𝗦 𝟮𝟬𝟮𝟯 – 𝟯𝟭.𝟬𝟴-𝟬𝟰.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟯

𝟰𝘅𝗖𝗔𝗖𝗜𝗕 & 𝟭𝘅𝗖𝗔𝗖 + 𝗖𝗥𝗨𝗙𝗧’𝘀 𝗾𝘂𝗮𝗹𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟰 𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝘁𝘆 𝗦𝗵𝗼𝘄 𝗳𝗼𝗿 𝗣𝗼𝗼𝗱𝗹𝗲 𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝘁𝘆 𝗦𝗵𝗼𝘄 𝗳𝗼𝗿 𝗚𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻 𝗦𝗽𝗶𝘁𝘇 This year it’s a special year for the 𝗞𝗲𝗻𝗻𝗲𝗹 𝗔𝘀𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗥𝗲𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰 𝗼𝗳 𝗠𝗮𝗰𝗲𝗱𝗼𝗻𝗶𝗮, 𝘄𝗲 𝘄𝗶𝗹𝗹 𝗯𝗲 𝗰𝗲𝗹𝗲𝗯𝗿𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗼𝘂𝗿 𝟳𝟬𝘁𝗵 𝗔𝗻𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗮𝗿𝘆 in August and for this occasion we would like to invite you all to take a part … Read more

Прва државна изложба за Македонски Паничар

 Габриел Стибел  ќе биде судија на историската Прва државна изложба за Македонски паничар. Шоумен кој на кинолошките изложби им дава магија која го привлекува внимамието на публиката. Дојдете на 23 април во паркот на општината Ѓорче Петров и уверете се во таа негова моќ.

Кинолошки Фестивал КД Поларис Скопје 2022

 Првиот кинолошки фестивал во организација на КД Поларис. Можност да се оценат сите кучиња кои не се оценети до сега, за да може идното потомство на вашето куче да има педигриња. Судии на Кинолошкиот Фестивал “Поларис” Г – дин Љупчо Петрески Долгогодишен кинолошки активист кој работел во МВР во службата за работа со службени кучиња. … Read more