Проблем со дигестија кај кучињата

Кога дијареата го отежнува животот Дигестивните нарушувања се проблем кој редовно се појавува – а притоа е прилично непријатен. Може да има многу различни причини за дијареа. Лошата храна за кучиња , болестите на органите и инфекциите предизвикани од цревни паразити или алергии мора да се сметаат за можни причини за проблеми со варењето. Првично, … Read more