Кaко треба да се хранат кучки за време на бременост и доење

За време на бременост и доење, кученцата во развој ги добиваат сите свои хранливи материи од мајката. Правилната храна за кучиња на мајката е неопходна, не само за нејзино одржување здраво, туку и за да се осигура дека кученцата имаат најдобар можен почеток во животот. Во текот на првите 6 недели од бременоста, кученцата остануваат … Read more