Комбинацијата на лековити билки во гранулите од Herbal by Premil  не е случајна! Познато е дека кучињата, додека живееле во дивината и пред да бидат припитомени од луѓе, консумирале лековити билки што се наоѓале во природата. Ги олеснува различните заболувања и варењето на храната, така што потребата да се користат лековити билки се одржуваше сè до модерното време. Имајќи го тоа предвид, напрена е специјална храна, кои ги задоволуваат сите потреби на кучињата,во рамките на билна линија.

5% ПОПУСТ за нарачки над 5000 денари +Бeсплатна испорака за нарачки над 1890ден, за под сума е 130 денари.

Sort By:
View:
 • Premil Herbal Gravidity G2  е комплетна храна за кучки по 42-от ден од бременоста, кучки за време на лактацијата (единствена комбинација на билки и екстракти од билки позитивно влијае на зголеменото производство на квалитетно млеко). Понатаму,  храната е наменета како прва храна за кученца (стартер), поддржувајќи го оптималниот развој на дигестивниот тракт на кученцата. Ги содржи сите потребни макро и микро елементи и се препорачува за сите раси и големини.

  2,100.00ден
 • Premil Herbal Maxi Puppy e специјално формулирана  храна за кученца од големи и гигантски раси на возраст од 6 – 8 недели до 12 месеци. Се користи како дополнителна храна по стартерот на Herbal Pregnancy G2. Храната содржи единствена комбинација на билки и екстракти од билки, поддржувајќи го оптималниот развој на дигестивниот тракт на кученцата. Храната помага да се заштити и зајакне имунитетот на кученцата од големи и гигантски раси. 
  2,100.00ден
 • Premil Herbal Puppy Mini храна за кученца од мали раси

  Специјално формулирана храна за кученца од мали раси на возраст од 5 недели. Се користи по престанување со употреба на храна Г2. Содржи уникатна комбинација на билки и растителни екстракти со цел оптимален развој на дигестивниот тракт, зачувување и зајакнување на имунитетот кај кученца од мали раси.

  2,100.00ден