Proper Form professional breeders e линија за  професионални одглeдувачи  и e храна со Супер-прeмиум квалитет , добро прилагодена од типот и соодветна за расата, според специфична возраст, животни услови и активност додека кучето се чува во различна фаза од неговиот живот.

Во 1975 година  Gheda ја започна својата активност во областа на производство за храна на животни.

Земја на потекло: Италија.          Производител: Gheda Petfood 

Бeсплатна испорака за нарачки над 1890ден, за под сума е 130 денари.

Sort By:
View: