3,500.00ден
Бесплатна испорака ⛟

In Stock
Brand:

Description

Flexi Giant XL трака 8м. црно (за енормно силни кучиња) нaд 50 кг

Напомена: Доколку сакате поводниците со извлекување да имаат подолг век, не ги извлекувајте целосно (важи за сите брендови)

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.