Canvit е водечки производител на храна за животни и
додатоци на витамини и минерали во Чешка за домашни миленици.

CANVIT Veterinary line – Витамини

Додатоци на витамини за кучиња произведени со максимална ефикаснот за даден здравствен проблем. Рецептите содржат избалансиран однос на витамин, минерали и елементи во трагови во однос на високата ефикасност и апсорпција на биоактивните материи во организмот. Идеални за превенција во случај на поголем ризик од заболубање, како и за поддршка на третман во рана фаза.

CANVIT Snacks грицки 

Функционално меко и вкусно задоволство за секојдневна нега, збогатено со комплекс активни состојки, билки и екстракти за ефикасно спречување на најчестите здравствени проблеми. Вашето куче и мачка среќно ќе трча секој ден за посакуваната награда и ќе бидете сигурни дека правите најдобро за неговото здравје.

Сортирај
Види: