𝐂𝐚𝐫𝐧𝐢𝐥𝐨𝐯𝐞 е формулиран со почитување на природното потекло на кучињата и мачките.
Широкиот спектар на внимателно одбрани месо од диво потекло, како што се ирваси, патки, фазан, мисирка, јагнешко месо, дива свиња и лосос, одговара на составот на природниот плен и обезбедува внес на важни амино киселини.
Шумското овошје, зеленчукот, шумските бобинки и билките се природни извори на важни витамини, антиоксиданси и други есенцијални хранливи материи. 70 – 75% месо од диво потекло.
Без житарици и без компири. Влезете во дивината со CARNILOVE!
Најраниот запис за соживот помеѓу кучиња и луѓе датира од околу 12.000 п.н.е. Во коегзистенција, составот на исхраната на кучиња почна да наликува на составот на човечката исхрана, а особено со доаѓањето на земјоделството, таа се оддалечи уште повеќе од анатомската и генетската диспозиција на кучето.
CARNILOVE e дизајниран со внимателно разгледување на историскиот континуитет на соживот помеѓу домашните миленици и луѓето. Состојките и нивната пропорција се развиени според исхраната на кучињата или мачките пред појавата на земјоделството, но производството се заснова на најновите процеси и технологии.

Семејна компанија со дваесетгодишно искуство во бизнисот со домашни миленици. Произведува сува, влажна храна за домашни миленици и грицки во четири модерни производствени погони во Чешката Република и ги извезува производите низ светот во 70 земји. Нивното знаење произлегува од нивното долгогодишно искуство во областа на исхраната на кучиња и мачки. Професионалците одговорни за постојаниот квалитет на производите се самите посветени одгледувачи на животни. Квалитетот не е дивина – затоа нивното производство е сертифицирано во согласност со строгите квалитативни критериуми како што се ISO 9001 и HACCP.

Сортирај
Види: