Pet Food And Accessories испорачува на територија на целата држава и има склучено договор за соработка со повеќе оператори за испорака на пратки. Нарачаните производи може да Ви бидат испорачани до адресата која сте ја навеле како адреса за испорака која е за надвор од Скопје да ја преземете лично од Карго од нивниот пулт во вашиот град. Испораката на вашата нарачка има одредена цена во зависност од времето и местото на испорака, а некогаш е 0,00 ден. односно бесплатна во случај на акција/промоција на одредени производи.

1.ПОСТАПКА ЗА НАРАЧКА НА ПРОИЗВОД

Чекор 1: Одберете производ
Чекор 2: Одберете количина
Чекор 3: Кликнете на копчето “Во кошничка” и производот е внесен во вашата кошничка.
Чекор 4: Проверете ја состојбата во вашата кошничка и ако е се во ред кликнете на копчето “ Оди кон плаќање”.
Чекор 5: Внесете ваши податоци “Податоци за купувачот” . Ако купувачот е исто лице со примачот означете го полето “Примачот е ист со купувачот?” и податоците автоматски ке се пополнат кај примачот . Доколку примачот е друго лице одбeрeтe Испорака на различна адреса и пополнeтe ги податоцитe.
Чекор 6: Означeтe доколку сe согласуватe: Сe сложувам да ми испраќатe e-билтeн со ваши промоции.
Чекор 7: Означете го полето “Ги прочитав и сe согласувам со условитe на на вeб сајтот “
Чекор 9: Кликнете: Потврди нарачка
Чекор 10: Oткако ќе кликнете ќе добиети страна со вашата нарачка.
*** Доколку не добиете потврдна страна за “УСПЕШНА НАРАЧКА” значи дека имало проблем при нарачката и истата не е реализирана. Во овој случај проверете да не сте направиле пермутација на броевите при внесувањето на податоците. Доколку ви е потребна помош Ве молиме контактирајте не нa емаил info@petfoodandaccessories.com

2. ПЛАЌАЊЕ

Плаќањето за вашата нарачка се врши при достава или на Карго базата.

Моменталната цена на испораката е транспарентно наведена како посебна ставка во вкупната сума при купувањето

Испорака:

– 150 ден за Скопје за нарачки до 2600 денари. 0 ден за од 2600 ден.

.– 170 ден за нарачки oд 3100денари за останатите градови од Македонија. 0 ден за од сума.

Доколку купувачот е недостапен на телефон во два обида на службата на испорака, испораката се наплаќа према тарифникот.

Испраката се извршува на територијата на цела држава од понеделник до сабота и тоа:

на територија на Скопје:

  • Нареден работен ден – за сите нарачки кои ќе се извршат претходниот работен ден до 10:30 часот
  • Рок на испорака e до 4 работни дeна ( во исклучителни ситуации испораката може да трае до 4 работни дена)

На територија надвор од Скопје

  • Согласно планот за достава на поштенскиот операторот робата се испорачува на база во градот каде побарал купувачот
  • Рок на испорака e до 4 работни дeна ( во исклучителни ситуации испораката може да трае до 6 работни дена)

Имајте во предвид дека во сабота и недела и на државни празници не испорачуваме поради тоа што и нашите добавувачи не работат, па така и ние ги користиме празниците и викендите да се релаксираме и празнуваме.

3. РЕКЛАМАЦИИ

Нашата цел е да бидете комплетно задоволни со производите кои ги купувате од кај нас и правиме се да излеземе во пресрет на секое барање

Доколку од било кои причини не сте задоволни од испорачаниот произвoд Ве молиме да ни пратитe мeил на info@petfoodandaccessories.com со ситe податоци и информации за испорачаната нарачка, во текот на истиот ден кога е извршена испораката.

Откако ќе ја разгледаме вашата рекалмација, ако е одобрена ќе ви бидат вратeни вашите средства или ќе ви биде испратен нов производ.

РЕКЛАМАЦИИ И ПОЛИТИКА НА ПОВРАТ НА СРЕДСТВА ОД ИЗВРШЕНА ТРАНСАКЦИЈА

Нашата цел е да бидете комплетно задоволни со производите кои ги купувате од кај нас и правиме се да излеземе во пресрет на секое барање. Ако производот не е со добар рок или пак оштетен воопшто не го испраќаме или продаваме. Квалитетот е еден од нашите водечки вредности и ние со гордост стоиме позади тоа.

Доколку од било кои причини не сте задоволни од испорачаниот произвoд Ве молиме да не исконтактирате на info@petfoodandaccessories.com , во текот на истиот ден кога е извршена испораката.

Откако ќе ја разгледаме вашата рекалaмација, ако е одобрена ќе ви бидат вратени вашите средства или ќе ви биде испратен нов производ.