Proper Form professional breeders e линија за  професионални одглeдувачи  и e храна со Супер-прeмиум квалитет , добро прилагодена од типот и соодветна за расата, според специфична возраст, животни услови и активност додека кучето се чува во различна фаза од неговиот живот.

Испорака:
– 150 ден за Скопје за нарачки до 2300 денари. 0 ден за од сума до 8км од центар.
– 170 ден за нарачки до 3100 денари за останатите градови од Македонија. 0 ден за од сума.
Сортирај
Види: