Description

GOSBI FRESKO STARTER PUPPY – влажна храна за кученца

Состав: пилешко (31%), патка (10%), дехидрирано јаболко (6%), дехидриран компир (4%), масло од лосос, дехидрирано јајце (2%), казеин, морков (1,1%), минерали, производи од квасец, морски алги. Аналитички состојки: протеини: 12%, сурови влакна: 0,9%, содржина на маснотии: 7%, сурова пепел: 1,5%, влага: 72%.

Нутритивни адитиви (адитиви / kg): витамин А (3a672a): 5000 IU/kg, витамин D3 (3a671): 200 IU/kg, витамин Е (3a700): 100 IU/kg, таурин (3a370): 1000 mg/kg, Fe (3b107) (железен хелат на протеински хидролизати) 8,1 mg / kg, I (3b202) (безводен калциум јодат): 0,15 mg / kg, Cu (E4) (бакар аминокиселински хелат, хидриран): 1 mg / kg, Mn (3b505) (манган хелат на протеински хидролизати): 1,5 mg / kg, Zn (3b612) (цинк хелат на протеински хидролизати): 9,5 mg / kg, Se (3b8,10 ) (органска форма на селен произведен од Saccharomyces cerevisiae CNCMI-3060): 0,02 mg / kg.

 Земја на потекло: Шпанија

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.