1,400.00ден

In Stock

 

Description

Unica Classe Adult Mini Regular – Крокети за возрасни кучиња со големина MINI, погодни за редовен начин на живот.

Храната содржи минерали за бели заби и витамин Б6 и јод за редовен метаболизам. Храната се карактеризира со присуство на пилешко, за уникатно искуство: без вештачки ароми и бои.

Комплетна храна за возрасни кучиња.
Дехидрирани животински протеини (од кои пилешко 7% *), пченично брашно, пченка, животинска маст, бел соргум (5%), фолија од пченка, ориз, глутен од пченка, брашно од пченка, хидролизирани протеини животни, брашно од рогач, производи од квасец, натриум триполифосфат (0,05%), Јука шидигера. * еквивалентно на 21%  рехидрираното пилешко.

Нутриционистички адитиви: Витамин А 14.000 IU, витамин Д3 785 IU, витамин Е 85 IU, витамин Б6 4,20 мг, бакар (II) сулфат пентахидрат 43,33 мг (бакар 11,03 мг), оксид на цинк 78,12 мг (цинк 63,00 мг), железо (II ) карбонат 163,01 мг (железо 78,75 мг), оксид на манган (II) 28,44 (манган 22,05 мг), безводен јоден калциум 2, 16 мг (јод 1,40 мг), селенит на натриум 0,28 мг (селен 0,13 мг).

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.