КД БАЛТЕПЕ & НЕКМАР МАКЕДОНИЈА

Уште едно прекрасно кинолошко дружење под падините на Сара .

Традиционално со прекрасна локација овој пат ќе се одржи на познатото туристичко место БЕЛОВИШТЕ!

СУДИИ

1.Марија Радованович

2.Бонка Георгиева Ласло

3.Наташа Настеска

4.Зерина Кајтажи

5.Силвана Крстевска

Информациите околу локацијата ќе бидат објавени во специјален прилог кој е во подготовки.❤️

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *