Unica Gemma е линија на функционални Super Premium производи дизајнирани и развиени од експерти за исхрана за да бидат соодветни за секоја склоност што може да се појави за време на животот на кучето, било да е тоа мини, средно или макси. Во секој производ има единствен функционален животински протеински фронт под аголот предвиден за да се обезбеди максимална транспарентност на чистотата. Процентот на житни култури намален на 25%, во корист на алтернативни извори на скроб, вклучувајќи грашок, грав и леблебија, добива низок гликемиски индекс во храната. Понатаму, сите храни на Unica Gemma содржат ботанички чисти природни компоненти во единствен природен HO антиоксидантен комплексКомплексот HO е составен од природен мед, природна пулпа од портокал и природни цвеќиња од портокал од кои е отстранета само водата за да се задржат нивните својства недопрени.

Сортирај
Види:
  • Unica Gemma – Adult Medium Skin Salmon ( лосос) e оптимален сооднос на специјалните состојки во него кои обезбедуваат совршена состојба на кожата без иритација, што е исто така неопходно за формирање на посакуваниот слој.

     

    3,400.00ден
    Бесплатна испорака ⛟