Gosbi храна за кучиња и мачки со иновативен процес

Гозби е производител на храна за кучиња и мачки , специјализиран за високо нутритивни производи од сопствената кујна. Компанијата е посветена на производство на висококвалитетна храна на која сопствениците на домашни миленици можат да и веруваат, сега и во иднина.

Квалитетот е приоритетен

Gosbi користи природни состојки, со што помала обработка и колку што е можно повеќе свежина, за да ги задржи нутритивните својства непроменети и да обезбеди исклучителна вкусност. Ова е фундаментално за филозофијата на Госби.

Тајната и клучот за квалитетот на Gosbi е правилната рамнотежа помеѓу состојките, особено помеѓу макро- и микро-хранливите состојки, чии исклучителни придобивки можат да успеат само преку висококвалитетни извори на секоја поединечна состојка и контрола на целиот производствен процес.

Компанијата ја „готви“ својата храна по сопствен уникатен метод на ниска температура (макс. 90°C) со што се постигнува висока сварливост на протеините. Gosbi ја разви својата природна храна заснована на медитеранската исхрана, која е една од најдобрите опции за здрав живот. Медитеранската исхрана го подобрува животниот век и квалитетот на животот, благодарение на содржината на природни и хранливи состојки.

Револуција во пакувањето

Gosbi е целосно фокусиран на независниот канал за специјалитети за домашни миленици, обезбедувајќи едукација и совети за клиентите, објаснувајќи ги придобивките од нивната висококвалитетна, зготвена храна. Со цел да се зголеми транспарентноста,Gosbi воведе уникатен начин за прикажување на состојките и составот на пакувањето на нивниот производ, користејќи илустрации и проценти кои се лесно читливи. Списокот на состојки на задната страна на кесите за храна за домашни миленици на Госби донесе вистинска револуција на пазарот: нема ништо слично на пазарот.

Патоказ

Gosbi Petfood е семеен бизнис со силни етички вредности. Иновациите и инвестициите во квалитет ја водат компанијата на возбудливо патување на посветеност, меѓународна експанзија и раст. Патоказот на Gosbi е јасно означен. Тие инвестираа во нови производи кои биле готови првиот квартал на 2018. Оваа нова линија на производи ќе биде една од најиновативните локации за производство на храна за домашни миленици во својата област. Тоа ќе го поддржи континуираниот меѓународен развој и високата побарувачка. Луѓето се од суштинско значење за иднината на Госби и поради оваа причина извршниот директор Исак Парез со гордост го назначи Фабрицио Спена за директор за меѓународна продажба за да го води развојот на меѓународната свест за брендот на Gosbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *