НЕМА ЗАЛИХА

Premil Mix -( пилешко, свинско и говедскo) храна за мачки

165.00ден

 

Out of stock

Description

СТАНДАРД МИКС е целосна храна со природни, добро избалансирани аминокиселини добиени од најдобрите меса. Аминокиселините заедно со макронутриентите и микроелементите и обезбедуваат на вашата мачка правилен раст, здравје и долговечност. Ја минимизира можноста за појава на камен во уринарниот систем бидејќи pH вредноста е 6,0-6,5. Квалитетните масти заедно со витамини придонесуваат за создавање на сјајна и густа коса.

Состојки: дехидрирано пилешко, свинско и говедско месо, пченка, ориз, ладно цедени масла, маст, тестенини од цвекло, целулоза, дехидриран хидролизиран црн дроб, квасец, витамини и минерали, бои на храна.

Препорачани количини

тежина на мачката во кг 2 кг 3 кг 4 кг 5 кг 6 кг 7 кг +
количина на храна за 24 часа во гр 35 – 45 40-50 45 – 65 година 60 – 80 65 – 90 10 – 15 g / kg

Состав

Additional information

Weight 10 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.