ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ИЗЛОЖБА OHRID PEARLS 2021 CACIB

Registration link: https://ksm.org.mk/?page_id=150

Stay tuned and follow up our page for more info…Foreign exhibitor’s prices for entry:

CACIBPrices for entry for account payments to 25.08.2021:Baby, puppy, veteran 30 euros, (if the same dog is entry on all 4 shows 4xCACIB – 110 euros)

On the place, the price will be 40 euros per dog

Junior, Intermedia, Open, Working, Champions 40 euros (if the same dog is entry on all 4 xCACIB – 150 euros) for account payments to 25.08.2021

On the place, the price will be 50 euros per dog. Specialty show 30 euros for account payments to 25.08.2021 On the place, the price will be 40 euros

Македонски излагачи цени за пријава:

CACIB Бебе, најмлади, ветерани 500,00 ден за уплати на сметка до 25.08.2021

На лице место 1000,00 ден Млади, интермедиа, отворени, работни, шампиони 1500,00 ден

за уплата на сметка до 25.08.2021

На лице место 2000,00 ден

Специјализирана изложба 1200,00ден за уплата на сметка до 25.08.2021

На лице место 1500,00 ден

Шарпланинец и Караман – бесплатно

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *