Dog Show Струга – ревија на сите видови и раси на кучиња

Кинолошко друштво ЦРН ДРИМ Струга ве известува дека на 26.06.2022 година на женска плажа “кошаркарско игралиште” со почеток во 10 часот ќе започне првата РЕВИЈА на сите видови расни кучиња.

Класи на кучиња:

Бејби класа: 3-6 месеци

Најмлади: 6-9 месеци

Млади: 9-18 месеци

Отворена: над 15 месеци

Ветерани: постари од 8 години

Награди и признанија:

Диплома за секое куче

Пехар за најубаво бебе

Пехар за најубаво најмладо куче

Пехар за најубав пар

Пехар за најубава група

Пехар за најубав ветеран

Награда за дете и куче

Пехари за 1,2,3 место JBIS

Пехари за 1,2,3 место за BIS

Уплата жиро сметка:

210074749110128 НЛБ Банка

Цена:

3-6 и 6-9 месеци , Шарпланинец, Караман и ветерани – Учество 800 ден.

Останатите класи 1000 ден.

Пријава на пар и одгледана група – не се наплаќа

Info: ljupco_drim@yahoo.com

Информации на контакт број:

072 263 310

075 648 422

070 339 880

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *