Оhrid Pearls 4x Cacib 2022

Првиот рок за пријавување и плаќање започнува сега и ќе заврши на 31.07.2022
Почитувани излагачи, ве молиме погрижете се да ја користите вистинската врска за регистрација и плаќање според нашите критериуми за плаќање за излагачи од земјите на EX YU и изложувачи од други земји.
Откако ќе ги доставите информациите за вашето куче, ќе бидете пренасочени на нашиот систем за плаќање и ќе треба да ја завршите уплатата во спротивно вашата регистрација ќе биде избришана.
Можете да се регистрирате и да платите само за едно куче во исто време, нема можност да регистрирате повеќе кучиња истовремено.
Едно куче може да се регистрира за повеќе ревии и плаќањето за повеќе претстави може да се врши истовремено.
Следниот линк подолу е за ДОМАШНИТЕ ИЗЛОЖУВАЧИ и излагачи кои доаѓаат од земјите наведени подолу:
✅ ВЛЕЗ ДОМАШЕН ЛИНК:
https://ksm.org.mk/?page_id=3204

Macedonia
Slovenia
Croatia
Bosnia
Serbia
Kosovo
Bulgaria
Montenegro
🟠The following link below is for the FOREIGN EXHIBITORS NON EX YU COUNTRIES:
🌐FOREIGNERS ENTRY LINK:
https://ksm.org.mk/?page_id=3207

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *