CAC + 2xCACIB Прилеп 1 и 2 Април 2023 + специјалка за амерички стафорд

Последен рок за пријавување до 28 Март.

Пријави на следниот линк:

www.ksm.org.mk 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *