Прва државна изложба за Македонски Паничар

 Габриел Стибел  ќе биде судија на историската Прва државна изложба за Македонски паничар. Шоумен кој на кинолошките изложби им дава магија која го привлекува внимамието на публиката. Дојдете на 23 април во паркот на општината Ѓорче Петров и уверете се во таа негова моќ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *