𝗢𝗛𝗥𝗜𝗗 𝗣𝗘𝗔𝗥𝗟𝗦 𝟮𝟬𝟮𝟯 – 𝟯𝟭.𝟬𝟴-𝟬𝟰.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟯

⭐

🔷 𝟰𝘅𝗖𝗔𝗖𝗜𝗕 & 𝟭𝘅𝗖𝗔𝗖 + 𝗖𝗥𝗨𝗙𝗧’𝘀 𝗾𝘂𝗮𝗹𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝟮𝟬𝟮𝟰

🔷𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝘁𝘆 𝗦𝗵𝗼𝘄 𝗳𝗼𝗿 𝗣𝗼𝗼𝗱𝗹𝗲

🔷 𝗦𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝘁𝘆 𝗦𝗵𝗼𝘄 𝗳𝗼𝗿 𝗚𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻 𝗦𝗽𝗶𝘁𝘇

Оваа година тоа е специјална година за Кинолошко Друштво на Македондонија , ке прослави 70 години во Август затоа сака да ве покани сите на незаборавна летна изложба.

Изложбите ќе се одржат на прекрасниот ревијален терен на хотелот „Аквалина“, на брегот на Охридското езеро. Привилегија е да ви се најави ваков важен настан и се надева дека оваа година ќе ги види сите во Охрид.

📌 ЗАЧУВАЈ ГО ДАТУМОТ ЗА ДА НЕ ГО ПРОПУШТИТЕ НАЈДОБРОТО!!!

▪ Домашни

Според договорите со членки на FCI од земјите има договор: Македонија, Словенија, Хрватска, Босна, Србија, Косово, Бугарија, Црна Гора.

Линк за пријава : https://ksm.org.mk/?page_id=2925

▪ Странци

Линк за пријава: https://ksm.org.mk/?page_id=3207

КРАЕН РОК: 23.08.2023

📧 Повеќе информации на: karmkd@gmail.com

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *