Brit – Vafo Praha производител на храна за кучиња и мачки

Производител на храна за кучиња и мачки во семејна сопственост од Чешка.

 • ВАФО е семејна компанија во приватна сопственост
 • Производство, дистрибуција и развој на премиум и супер премиум храна за домашни миленици
 • Основана во јуни 1994 година – повеќе од 20 години традиција и искуство,
 • 350 вработени
 • Извоз во 70 земји во светот
 • Компаниски брендови: Country Dog, Brit, Brit Care, Brit Fresh, Carnilove, Lets Bite….
 • Комплетна услуга во производство на приватна етикета

Филозофија на Brit Vafo Praha

  • Го почитуваaт здравјето и благосостојбата на клиентите за домашни миленици
  • Одбиваат тестирање на лабораториски животни
  • Строго се против секоја суровост кон животните и ја отфрлаат секоја злоупотреба на животните
  • Не користат состојки кои може да имаат негативно влијание врз здравјето на домашното милениче

   Управување со квалитет

    • Здравјето на домашно милениче е нивна политика и принцип
    • Користи на свежо подготвено пилешко или лосос без коски во врвни и супер премиум рецепти
    • Без употреба на соја, ризични состојки, ГМО
    • Брит производството е сертифицирано според стандардите за квалитет ISO 9001 и HACCP.

     Производство

      • Работат со три модерни производствени погони во Чешка
      • Производите се дистрибуираат од новиот централен магацин лоциран во Рудна во Прага

      Leave a Reply

      Your email address will not be published. Required fields are marked *