17% ПОПУСТ

3,400.00ден
Бесплатна испорака ⛟

In Stock

Description

GHEDA Dog&Dog Wild Natural Instinct Puppy

АНАЛИТИЧКИ КОМПОНЕНТИ:Суров протеин: 44,60%, Сурово влакно: 2,00%,Суровини масла и масти: 16,00%, Суровa пепел: 7,00%

СОСТАВ:

ДИВ ЛОСОС: Месото созрева подобро, со многу помала содржина на маснотии од одгледуваниот лосос, но многу побогато со висококвалитетни протеини и омега 3 есенцијални масни киселини (особено EPA и DHA).

ПАТКА  ОДГЛЕДАНА ВО ГЕРМАНИЈА: Патката е симбол на германското животинско производство и веќе со векови се одгледува на локалните фарми.

ИБЕРИСКА СВИЊА ПОДИГНАТА ОДГЛЕДАНА ВО ШПАНИЈА: Традиционално се одгледува во дивината во Шпанија во таканаречената шпанска „Дехеса“, шума која се наоѓа на југозапад од Шпанија. Во оваа земја дрвјата се слични на оние што растат во медитеранскиот регион, со значително присуство на неколку видови дабови.

Јајца: цели снесени во Холандија Холандија е позната по производството на јајца. Тие се најдобри затоа што ги несат кокошки по можност одгледани на отворено, знаејќи дека вежбањето го промовира производството.

РУЗМАРИН ОДГЛЕДЕН ВО ЕВРОПСКИТЕ РАМНИНИ: Производот е природно зачуван, со исклучок на употребата на антиоксиданти и синтетички хемиски конзерванси како што се BHA и BHT.

ЗЕЛЕНИОТ ГРАШАК СЕ РАЗГЛЕДУВА ВО ФРАНЦИЈА: Подоброто управување со апсорпцијата на гликоза од грашокот спречува брзи скокови на шеќерот во крвта предиспонирачки за дијабетес, како што е случајот со житариците и компирот, создавајќи ги истите природни услови за исхрана.

ИТАЛИЈАНСКИ КОСТЕН: Тие доаѓаат од ридовите непосредно пред Поморските Алпи, во регионот Монрегалезе, со добра количина на минерали и витамини А и групи Б и Ц.

ЦВЕЌЕ НА ХИБИСКУС РАСТЕНИ ВО РИДОВИТЕ НА ЕВРОПА: Чупки од хибискус и епикаликс: Екстрактите од цветовите се покажаа дека имаат антибактериски, антиоксидантни, нефро- и хепато-заштитни, антидијабетични и антихипертензивни ефекти.

РОСА КАНИНА И РОСА ПЕНДУЛИНА ОД ГЛАВИТЕ НА ЕВРОПА: „Лажно овошје“: докажано е дека активните принципи содржани во овошјето ја намалуваат остеоартритисот, благодарение на нивните антиинфламаторни и заштитни својства на кондорите, спречувајќи трошење на ‘рскавицата.

КАПИНИ, МАЛИНА И ДИВИ ЈАГОДИ ОД ЕВРОПСКИТЕ ПЛАНИНИ: Бобинките се издвојуваат по своите антиканцерогени карактеристики, бидејќи ја намалуваат васкуларизацијата на ракот.

Сушено пиринејско свинско месо без коски, грашок, сушена варена патка (16%), свежо подготвен сушен див лосос (14%), животинска маст, скршени костени, хидролизиран животински протеин, јајца (2%), цветови од хибискус (0,192%), роза канина L. и Rosa pendulina L. цвеќиња (0,024%), малини (0,008%), капини (0,008%), јагоди (0,008%)

ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ:

Витамин А 11,500 IU, Витамин Д3 1,150 IU, Купрен сулфат пентахидрат (бакар) 49,52 (12,60) mg, антиоксиданси, токоферол екстракти од растителни масла 36 mg, ботанички дефинирани природни супстанции, екстракт од рузмарин 105 mg

Additional information

Weight 12 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.