In Stock

Нарачки и повеќе инфо во инбокс и на 075 342 573

Description

GOSBI LIFE CROC WITH LAMB 15 kg premium  e комплетна храна за возрасни кучиња од сите раси. Енергетска вредност : 3700 кал/кг
Состав : дехидрирано пилешко 23% , пченка , ориз , пилешки масти , пченица ,
дехидрирано јагнешко 4% , пулпа од шеќерна репка.

Хемиски состав : протеини 24% ,
масти 11% , сува материја 8% , влакна 3% , влага 10% , калциум 1,6% , фодфот 1,1% ,
натриум 0,4% , калиум 0,7% , магнезиум 0,06%.

Адитиви : Витамини , провитамини и хемиски супстанци со слично дејство Витамин А22000
UI/кг, Витамин Ц 150 мг/kг, Витамин Д3 1500 UI/кг, Витамин Е 150 UI/кг Микроелементи и
макроелементи: (E-1) железо ( железо сулфат хептахидрат) 200 мг/kг, (E-2) јод(калиум
јодид) 1,3 мг/кг, (E-4) бакар (бакар сулфат пентахидрат) 20 мг/кг, (E-5) магнезиум( магнезиум
сулфат монохидрат) 60 мг/кг, (E-6) цинк (цинк оксид) 190 мг/кг, (E-8) sселен(натриум
селенит) 0,5 мг/кг.
Нето количина : 15 кг

Земја на потекло: Шпанија

Additional information

Weight 12 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like…