Gosbi Life Premium e храна за кучиња во основа со квалитетно пилешко месо со дополнување на: јагнешко и лосос.
Оваа линија има 4 типови храна:
• Gosbi Life Puppy 15 kг – создадена за мали кученца
• Gosbi Life Croc with lamb 15 kг – возрасни кучиња од сите раси
• Gosbi Life Vital with Salmon15 kг – возрасни кучиња од сите раси
• Gosbi Life Vital with Salmon Maxi 15 kг- големи раси
Нутритиентите од кои се произведува самата храна се 100% природни, без вештачки адитиви, ароми, конзерванси и бои.
Ова претставува деловна политика, стратегија и бизнис филозофија на компанијата Gosbi во производството на квалитетни и безбедни производи.
Во Life линијата, основна состојка е пилешкото со лосос или јагнешко. Преку рибиното масло се обезбедува внес на квалитетни количини 0,4 % омега 3 и 2,6 % омега 6 кои ги оптимизираат метаболичките процеси и го појачуваат имунолошкиот систем.
Life линијата содржи пулпа од шеќерна репка и пулпа од јаболко кои даваат допринос до подобра цревна микрофолора и ефективна апсорпција на микронутритиентите.
Содржи сув пивски квасец богат со Вит.Б и олигосахариди кој допринесува во здрава цревна микрофлора.
Оваа линија представува одличен сооднос на квалитет и економичност.
Повеќе инфо во инбокс и тел: 075 342 573
Sort By:
View: