НЕМА ЗАЛИХА

Description

Дополнителна храна за домашни миленици за кучиња. Состав: свежо јагнешко (70%), гранули од компир, дехидриран јагнешки протеин, производи од квасец (извор на MOS) 15000 mg/kg, инулин (извор на FOS) 5000 mg/kg.

Аналитички состојки: сурови протеини: 24%, сурови влакна: 2,7%, сурова маст: 11%, сурова пепел: 6%, влага: 20%, натриум: 0,18%, калиум: 0,25%. Упатства за хранење: Да се ​​чува на суво и ладно место. Обезбедете му секогаш свежа вода на вашето куче. Администрирај 5 порции дневно за секои 10 кг тежина.

Additional information

Weight 0.15 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.