2,200.00ден

In Stock

 

Brand:

Description

Premil Slim Cat е комплетна храна за кастрирани мачки.

Комплетна храна за кастрирани мачки и мачки кои помалку се движат и имаат проблеми со вишок телесна тежина (кастрирани и кастрирани мачки). Произведени од комбинација на животински протеини добиени од најквалитетно месо и житарици кои лесно се варат. Висока содржина на протеини со мала содржина на маснотии ви овозможува да ја одржувате мускулната маса со контрола на телесната тежина. Присуството на влакна (целулоза) овозможува полесно варење и придонесува за отстранување на топчињата на влакната. PH вредноста на производот спречува формирање на уринарни камења.

Состојки: дехидрирано пилешко и мисирка, пченка, ориз, ладно цедени растителни масла, пилешки маснотии, тестенини од цвекло, целулоза, дехидриран хидролизиран црн дроб, квасец, алги, Јука Шидигера, таурин, калиум хлорид.

ПРЕПОРАКА ЗА ХРАНА

тежина на мачката во кг 2 кг 3 кг 4 кг 5 кг 6 кг 7 кг +
количина на храна за 24 грами -30 30 – 45 45 – 60 60 – 75 75 – 90 10 – 11 гр / кг

Additional information

Weight 10 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.